Limba

INDAS Tech este o companie română cu capital privat, care oferă servicii de integrare a sistemelor industriale și produse de la furnizori de top. De mai bine de 20 de ani oferim sprijin clienților noștri din diverse industrii precum: tire-and-rubber, cement-and-aggregates, machinery si household & personal care.

 

Integratorii de sisteme de control proiectează și implementează sisteme sofisticate de control pentru fabricație, procesare și alte instalații industriale. Folosind cunoștințele lor de inginerie, tehnologie informațională și afaceri, integratorii de sistem integrează echipamentele pentru automatizarea producției și proceselor. Automatizarea ajută producătorii și procesatorii să reducă costurile, să crească producția, să utilizeze mai puțină energie și să reducă impactul asupra mediului.

-- Control System Integrators Association

 

Ne concentrăm pe proiectarea și dezvoltarea soluțiilor de automatizare și IT pentru a sprijini clienții noștri să aplice principii de fabricație inteligentă, folosind cunoștințele noastre industriale și parteneriatele de top:

eWON

În ultimii 15 ani, noi (Ewon) am devenit unul din liderii pieței produselor inteligente de acces la distanță bazate pe internet și lucrăm cu producători de automate și sisteme de automatizare din întreaga lume. Cu expertiza noastră tehnologică de ultimă oră, combinată cu cunoștințe excelente despre nevoile de acces la distanță ale industriei, ne-am remarcat datorită inovației, pasiunii, integrității, calității și viziunii noastre pe termen lung.

Încălcând bariera dintre aplicații și standardele IT, misiunea noastră este de a conecta în siguranță mașinile industriale la Internet, permițând un acces la distanță ușor și colectând toate tipurile de date tehnice provenite de la mașini industriale. Facem acest lucru printr-o linie diversificată și completă de produse.

Brad by molex Produsele de conectivitate Brad oferă o sursă convenabilă pentru a specifica numeroase cerințe de interconectare pasivă și comunicații industriale pentru aplicații industriale. Standardizați cu soluțiile sistemului Brad pentru a simplifica procesele de proiectare, instalare și întreținere.
Prosoft Technology

În 1990, Douglas Sharratt a creat un modul pentru a conecta un procesor Rockwell Automation® la un periferic Modbus® SCADA și, prin aceasta, a luat naștere o nouă modalitate de conectare a sistemelor izolate.

De atunci, IIoT a devenit conceptul global despre care toată lumea vorbește referitor la conectarea în moduri noi de a folosi datele de producție pentru luarea deciziilor. La ProSoft Technology, creăm aceste conexiuni încă de la primul modul și le oferim fiabilitatea, securitatea și flexibilitatea pe care aplicațiile industriale le necesită. Am ascultat utilizatorii finali, integratorii de sistem și constructorii de mașini din întreaga lume pentru a afla ce le este necesar pentru a-și îndeplini obiectivele de afaceri - date acționabile, comunicații ultra-rapide și asistență pentru protocoalele industriale majore. Această cunoaștere informează creațiile noastre inovatoare, având în vedere obiectivele majore: vă ajută să vă conectați echipamentul de producție și să aveti acces la datele procesului care vă ajută să luați decizii pentru îmbunătățirea producției și optimizarea resurselor.

Rockwell Automation Recognized System Integrator

Rockwell Automation, Inc., este un furnizor american de automatizare industrială și tehnologie informațională. Brandurile includ Allen-Bradley și Rockwell Software. Cu sediul în Milwaukee, Wisconsin, Rockwell Automation are peste 22.000 de oameni și are clienți în peste 80 de țări din întreaga lume.

Fabricarea inteligentă este poarta către transformarea digitală. Dispozitivele inteligente conectate deschid noi ferestre de vizibilitate în procese. Datele și analizele permit luarea unei decizii mai bune și mai rapide. Conectivitatea perfectă stimulează o nouă colaborare.

Conceptul Connected Enterprise face aceste lucruri posibile. Converge rețele la nivel de instalații și întreprinderi și conectează în siguranță oameni, procese și tehnologii.

Programul nostru de integrator de sistem este conceput pentru a educa și produce integratori de sistem cu înaltă calificare, care se angajează să-și îmbunătățească competențele și capacitățile. Scopul este să vă ajute să dezvoltați cea mai bună soluție posibilă, cu cel mai mic risc pentru compania dvs.

-- Rockwell Automation

Rockwell Automation Recognized System Integrator

Wonderware este unul din liderii pieței în HMI SCADA, informații industriale, gestionarea operațiunilor și software de automatizare industrială axat pe crearea celui mai inovator și de încredere software industrial care abilitează persoanele, echipele și afacerile de toate dimensiunile să devină extraordinare.

Platforma Wonderware System este o soluție completă de automatizare industrială. System Platform este o platformă de supraveghere integrată, unificatoare, care este integrantă proceselor și sistemelor de afaceri. Acesta servește ca unică sursă de informații acționabile pentru utilizatorii operaționali, inginerești și corporativi.

ThinManager® Certified Integrator Partner

ThinManager® este lider global în industria de automatizare ce furnizează solutii de management centralizat pentru thin client si terminal server. Platforma software unică oferă soluții de gestionare centralizată pentru un mediu industrial modern.

ThinManager vă permite să gestionați cu ușurință configurația terminalelor utilizatorilor finali și livrarea tuturor aplicațiilor și a conținutului centralizat către aceste terminale. Configurația bazată pe wizard-uri permite administratorilor să configureze cu ușurință funcționalități avansate pentru dispozitivele utilizatorilor finali, cum ar fi computerele, sisteme de tip "thin client" și dispozitivele mobile. De asemenea, ThinManager facilitează personalizarea conținutului livrat catre terminal pe baza utilizatorului care este conectat și pe baza rolului pe care acesta il are în mediul de lucru. Este singura platformă care gestionează atât partea serverului, cât și partea terminalului ce oferă un set complet de opțiuni de redresare și redundanță pentru a vă menține resursele într-o stare „mereu pornită”, reducând timpul de întrerupere și scăzând TCO (total cost of ownership).

Microsoft Partner

Microsoft Corporation este o companie americană de tehnologie multinațională cu sediul central în Redmond, Washington. Dezvoltă, produce, susține și vinde software de calculator, electronice de consum, computere personale și servicii conexe.

Microsoft Partner Network sau MPN este rețeaua de parteneri Microsoft Inc. Acesta a fost anterior cunoscut sub numele de Microsoft Partner Program sau MSPP. Este conceputa pentru a pune la dispoziție resurse pentru o mare varietate de companii de tehnologie, astfel încât să faciliteze dezvoltarea de solutii în jurul tehnologiilor Microsoft.

vmWare Professional Solution Provider

VMware, lider global în infrastructura cloud și tehnologia spațiului de lucru digital, accelerează transformarea digitală pentru mediile IT în evoluție.

Accelerați-vă transformarea digitală printr-o abordare definită de software pentru business și IT. Furnizorul de infrastructură de încredere ales de mai mult de 500.000 de clienți la nivel global, VMware a fost pionier în virtualizare și oferă acum o platformă unica pentru mobilitatea cloud și de afaceri. În calitate de lider dovedit, vă permite să rulați, să gestionați, să conectați și să gestionati aplicații in cloud și pe dispozitive într-un mediu de operare comun, astfel încât să obțineți libertate și control.

veeam ProPartner

Veeam Software este lider în Cloud Data Management, oferind o soluție simplă, fiabilă și flexibilă pentru toate organizațiile, de la SMB la Enterprise!

Veeam Backup & Replication ™ nu este singura modalitate de a face backup pentru mediul virtual ... dar este cel mai bun mod. În timp ce multe instrumente de backup fizice pot efectua acum copii de rezervă bazate pe imagini ale mașinilor virtuale (VM-uri), doar Veeam® folosește pe deplin mediul virtual pentru a reduce costurile și pentru a crește valoarea copiei de rezervă.

Dell Technologies Authorized Partner

Dell vă pune la dispoziţie cele mai fiabile dispozitive disponibile pe piaţă, susţinute de serviciul premiat ProSupport Plus, astfel încât compania dvs. să se poată baza pe tehnologie atât în prezent, cât şi în viitor.

Dell oferă soluţii tehnologice precum: laptopuri, PC-uri cu ecran tactil, sisteme desktop, servere, soluţii de stocare, monitoare, soluţii pentru jocuri şi accesorii.

FS Tech TUV Rheinland

Pe parcursul întregului său ciclu de viață, trebuie luată în considerare siguranța - începând de la conceptul inițial, până la evaluarea riscurilor, proiectarea și inginerie, operarea și chiar dezafectarea. Niciun om, mașină și nici mediul înconjurător nu pot fi afectate, riscate sau periclitate. Prin urmare, eventualele defecțiuni sau defecțiuni ale mașinii care ar putea duce la un pericol, trebuie analizate în detaliu. Scopul este de a determina măsuri de eliminare a pericolelor sau de reducere a riscurilor prin aplicarea siguranței funcționale pe mașină.

CSIA member

Fondată în 1994, Asociația Integratorilor de Sisteme de Control (CSIA) este o asociație non-profit, care urmărește să promoveze industria integrării sistemelor de control. Integratorii de sisteme de control își folosesc abilitățile de inginerie, tehnice și de afaceri pentru a ajuta producătorii să-și automatizeze echipamentele și sistemele industriale. CSIA ajută membrii să-și îmbunătățească abilitățile de afaceri, oferă un forum pentru a împărtăși expertiza industriei și promovează beneficiile angajării unui integrator certificat de sisteme de control. CSIA are peste 500 de companii membre în 35 de țări.

Misiunea Asociației Integratorilor de Sisteme de Control este de a promova industria integrării sistemelor de control.

MESA member

MESA (Manufacturing Enterprise Solutions Association) International este o comunitate globală de producători de tehnologie, lideri din industrie și furnizori de soluții, care sunt concentrați pe dezvoltarea rezultatelor afacerilor din informațiile de producție.

 

Serviciile furnizate de compania noastră includ:

  • Consultanta tehnica legata de produse si solutii de automatizare
  • Consultanta pentru conceperea documentatiilor functionale ale sistemelor de automatizare
  • Dezvoltarea de programe de aplicatie pentru automate programabile, panouri operator, sisteme de supervizare
  • Conceperea si modernizarea solutiilor de comunicatie industriala
  • Integrarea si dezvoltarea de programe IT folosind limbaje de nivel inalt, pentru nevoi specifice
  • Asistenta tehnica la punerea in functiune

 

Pentru a afla mai multe despre serviciile tehnice si produsele de care puteti beneficia, nu ezitati sa ne contactati.

 

Descoperiti solutiile eWON Industrial Remote

eWON authorized distributor in Romania for Remote Access

Remote Access

Acces ușor la distanță pentru mașini și instalații îndepărtate: reduce costurile de întreținere și optimizează timpul de funcționare.
+ AFLATI MAI MULT

 

Produse asociate:

+ Cosy 131
 
 
 

 

eWON authorized distributor in Romania for Remote Data

Remote Data

În plus față de accesul la distanță, serviciile avansate de date pentru monitorizarea performanțelor și întreținerea proactivă.
+ AFLATI MAI MULT

 

Produse asociate:

+ Flexy 200
+ Flexy 205
 
 

 

eWON authorized distributor in Romania for Remote Management

Remote Management

Soluție la cheie pentru utilizatorii finali / administratorii de instalații pentru monitorizarea și controlul activelor industriale online, luând deci decizii operaționale mai bune.
+ AFLATI MAI MULT

 

Produse asociate:

+ Netbiter EC310 Argos
+ Netbiter EC350 Argos
+ Netbiter LC310 ThingWorx
+ Netbiter LC350 ThingWorx