Limba

Construiți-vă dispozitivul Flexy și conectați-l, indiferent de utilajul dvs.

eWON Flexy este un gateway de colectare de date între LAN, WAN și interfete seriale. Cu funcții de rutare între porturile LAN, WAN și seriale, eWON Flexy 200 permite accesul complet de la distanță la dispozitive situate pe partea LAN sau pe interfata seriala a lui Flexy. Puteți alege între trei module: eWON Flexy 201, eWON Flexy 202 și eWON Flexy 203

Flexy
Datasheet-red-iconDescarca Brosura               Datasheet-red-iconDescarca Fisa Tehnica

 

Flexy 200 caracteristici principale

 

Modularity

MODULARITATE

eWON Flexy este complet modular. Construirea eWON Flexy începe cu alegerea a trei module de bază care vă permit să vă conectați la o gamă largă de dispozitive industriale prin diferite protocoale de câmp. Selectarea cardurilor de extensie vă va permite să alegeți cele mai bune conectivități care se potrivesc nevoilor dumneavoastră.

+ AFLATI MAI MULTE

LAN

4 PORTURI ETHERNET LAN

Conectați dispozitivul direct la eWON Flexy pentru a ajunge de la distanță prin VPN. În cele mai multe cazuri, acest lucru va limita necesitatea includerii unui comutator suplimentar în panou

Flexy - Ethernet Zoom
Serial1

GATEWAY SERIAL

Prin alegerea bazei eWON Flexy 202, veți avea acces la o mare varietate de optiuni seriale RS232 / RS485 / 422 in vederea conectarii cu un PLC.

Flexy - Serial Zoom
Serial1

GATEWAY MPI

Prin alegerea bazei eWON Flexy 203, veți avea acces la optiunea de conectivitate MPI.

Flexy - MPI Zoom
Security_Reliability

CONECTIVITATE VPN SIGURA

Pentru întreg traficul este folosit un tunel VPN bazat pe SSL complet securizat. Informațiile schimbate în timpul comunicării sunt criptate prin intermediul SSL (cheie 2048-biți), permițând utilizatorilor autentificați să se conecteze la eWON.

Mai multe întrebări despre securitate? eWON a dezvoltat o abordare de securitate cibernetică, controlată, hibridă, pentru a proteja dispozitivele, rețeaua și, cel mai important, sistemele industriale ale clienților săi. Descoperiți modul în care securitatea este o competență de bază complet integrată la fiecare nivel în cadrul soluției noastre.

+ AFLATI MAI MULTE

PLUG N ROUTE

PLUG'N ROUTE

Funcția plug'n route vă permite să vă conectați la orice dispozitiv Ethernet fără a fi necesar să configurați gateway-ul implicit sau să opriți aparatul în timpul desfășurării.

Cellular

WIFI INTEGRAT SI CONNECTIVITATEA CELULARĂ

Wi-Fi-ul și modemurile celulare permit conectivitatea la Internet evitând în același timp o conexiune la rețeaua LAN din fabrică / companie. Acestea oferă acces liber, lățime de bandă mare, implementare ușoară (fără cablare) și facilitează gestionarea sigură a rețelei.

Cloud Acc. Loading

INCARCARE ACCELERATA IN CLOUD

Deoarece viteza de conectare poate fi limitată în anumite situații, eWON Flexy oferă o caracteristică puternică de încărcare accelerată în Cloud pentru a vă accesa mai rapid HMI-ul Web HMI. Datorită acestui lucru biblioteca javascript va fi descărcată o singură dată, atâta timp cât nu faceți nicio schimbare.

IO server

SERVER I/O

eWON Flexy poate efectua achiziții locale folosind portul serial sau portul Ethernet. Procesul de achiziție a datelor este construit în jurul unei baze de date etichetate în care fiecare etichetă este asociată unui server I/O. eWON Flexy este compatibil cu toate protocoalele majore. De asemenea, puteți crea propriul server I/O pentru a vă asigura că eWON Flexy este compatibil cu orice echipament.

+ TOATE APLICATIILE DE DATE

 

INDAS Tech este distribuitor autorizat in Romania pentru gamele de produse Cosy, Flexy si Netbiter . Pentru oferte de pret si informatii tehnice suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.

 

Aflati mai multe despre gama Flexy: