Limba

Furnizam consultanta pe probleme de automatizari, asistenta tehnica hardware si software la punerea in functiune, proiectare electrica si a solutiilor de automatizare, programare si configurare de produse de automatizare, avand o experienta de mai mult de 20 de ani in distributia si acordarea de suport tehnic pentru produse din gama Allen Bradley si Rockwell Software.

INDAS Tech este o companie cu capital privat romanesc fondata in august 2001.

iq-net iso certification logosrac iso certification logoCompania a fost conceputa pentru a oferi cele mai bune raspunsuri solicitarilor de pe piata romaneasca de echipamente electrice si de automatizare oferind una dintre cele mai bune brand-uri: Rockwell Automation cu gamele sale de produse: Allen-Bradley si Rockwell Automation, si in acelasi timp furnizand cele mai flexibile si fiabile servicii, de la servicii de asistenta pre-sales, livrare personalizata de echipamente, asistenta la mentenanta programelor software pana la cursuri de formare pentru clienti.

Compania INDAS Tech este certificata ISO9001: 2008 de catre IQNet pentru vanzarea echipamentelor electrice de automatizare si a serviciilor conexe.
 
membru csia

Din anul 2016, INDAS Tech este membra a CSIA (Control System Integrators Association). Fondata in 1994, Control System Integrators Association este o organizatie la nivel mondial, non-profit, care urmareste sa promoveze integratorii de sistem pentru procesele de control industrial. Companiile de integrare folosesc abilitatile lor tehnice, de inginerie si de afaceri pentru a ajuta companiile din domeniul industrial sa automatizeze utilajele si sistemele industriale. CSIA ajuta membrii sa-si imbunatateasca abilitatile lor de afaceri, faciliteaza schimbul de informatii intre membri si promoveaza beneficiile de a angaja proiecte prin intermediul unui integrator de sistem certificat. CSIA are peste 500 de companii membre in 27 de tari.

Istorie:
- Aprilie 1992, INDAS a fost desemnat distribuitor autorizat Allen-Bradley in Romania.
- In iunie 1996, INDAS devine distribuitor autorizat Rockwell International (acum cunoscut sub numele Rockwell Automation), dupa ce compania Allen-Bradley a fost preluata de catre Rockwell International.
- 1998, INDAS devine distribuitor ProSoft Technology.
 
Dupa restructurarea companiei INDAS in august 2001, se formeaza compania INDAS Tech.
 
- 2012, INDAS Tech este desemnat distribuitor Molex pentru gama de produse industriale (Brad, Woodhead)
- 2014, INDAS Tech devine distribuitor autorizat eWON.
- 2016, INDAS Tech devine Wonderware system integrator, Microsoft Registered Partner si VMWare Partner Network Solution Provider.
- 2016, INDAS Tech devine membru CSIA (Control System Integrators Association).
- 2017, INDAS Tech este desemnata Rockwell Automation Recognized Integrator for Control discipline.
- 2018, INDAS Tech devine Rockwell Automation Recognized Integrator for Control and Process disciplines.
 
ewon logomolex logoprosoft technology logoDorner Logo
 
Recognized System Integrator for Control and ProcessRegistered Wonderware System IntegratorMicrosoft Partner Networkvmware partner - Professional Solution ProviderVeeam ProPartnerDell Technologies Authorized Partner