Limba

Gama Netbiter

+ NetBiter EC310

+ NetBiter EC350

+ NetBiter LC310

+ NetBiter LC350

Monitorizați de la distanță și controlați echipamentele și instalațiile industriale de pe teren, din cloud - oricând, oriunde!

Ce puteți face cu Netbiter!

  • VIZUALIZARE: Creați tablouri de bord pentru a vizualiza datele echipamentului. Afișați consumul de energie, nivelurile rezervoarelor, calitatea apei și multe altele.
  • ANALIZA: Utilizați tendințele de date și rapoartele pentru a monitoriza datele echipamentului în timp. Ideal pentru întreținerea predictivă
  • GESTIONATI: Configurați alarmele proprietarilor site-ului sau personalului de service. Gestionați activitățile în mai multe locații, desfășurați cu ușurință instalații la scară largă.. 
  • CONTROL: preluați controlul - opriți / porniți echipamentul la distanță în câmp.
  • INTEGRARE: Utilizați Argos API și integrați datele câmpului în sistemele dvs. BMS sau la orice altă platformă IOT.
EC-LC-300-series
Datasheet-red-iconDescarca Brosura

 

Du-te la distanță! Du-te Netbiter!

Soluția Netbiter este compusă din Netbiter Argos ™, o platformă de management IOT securizată și gateway-uri de conectivitate Netbiter Edge care se conectează la echipamentele dumneavoastră de teren.

Odată ce echipamentul dvs. este conectat la poarta de acces, puteți să vă conectați pur și simplu la Argos prin www.netbiter.net și să începeți să vă administrați echipamentul de la distanță. Argos este o platformă completă și sigură bazată pe nor, platformă industrială IOT, compusă din Tablouri de bord, gestionarea alarmei, caracteristici Trend & Report, controale de acces utilizator și multe altele.

Când începeți cu Netbiter, pur și simplu adăugați parametrii echipamentului la tabloul de bord Argos și proiectați și configurați cum vă place! Aruncați o privire mai jos la câteva exemple de tablouri de bord LIVE folosite în multe aplicații și industrii diferite.

 

 

De ce să alegeți eWON Netbiter pentru gestionarea la distanță?

All Included Sol

TOATE SOLUȚIILE INCLUSE - NU EXTRA COSTURI SAU LICENȚE

Soluția eWON Netbiter Remote Management conține toate componentele necesare pentru monitorizarea la distanță și controlul echipamentelor dvs. online. Acesta include toate componentele hardware (gateway-uri de conectivitate) și software-ul (platforma Netbiter Argos IOT - tablouri de bord, alarme, tendințe, rapoarte). Nu sunt necesare costuri de dezvoltare sau licențe suplimentare.

Pentru un utilizator cu o singură instalare, caracteristicile platformei Netbiter Argos IOT sunt incluse la achiziționarea unui gateway din seria EC300.

Not Expensive

COST EFICIENT

Pentru cei mai mulți utilizatori ai soluției Netbiter, cheltuielile implicate sunt deja plătite din economiile făcute pentru evitarea UNEI călătorii de serviciu!

Prima dată când clientul a sunat, investitia in Netbiter a fost plătită.

Andy Leck, Electrical Design Engineer
C-Tech Innovation
Fall Applications and Industry

PENTRU TOATE APLICAȚIILE ȘI INDUSTRIILE

Aproape orice echipament industrial poate fi conectat! Netbiter suportă Modbus RTU / TCP, J1939, EtherNet / IP și are mai multe porturi pentru conectivitate Serial / Ethernet sau I / O. Astăzi, Netbiter conectă la distanță dispozitive și instalații din întreaga lume 24/7, în cadrul PowerGen, Automatizări Industriale, Construcții și HVAC, Energie și Energie, Apă și Canalizare, Telecom BTS și multe altele.

Proven_Trusted

TESTAT SI DE INCREDERE

Găzduirea unei soluții sigure și fiabile de gestionare la distanță implică multe provocări, cum ar fi fiabilitatea, securitatea, scalabilitatea, întreținerea sistemului, desfășurarea ușoară și rapidă etc.

De peste 15 ani, HMS Industrial Networks găzduiește aplicații și instalații industriale pe platforma Netbiter Argos IOT. Mii de conturi / instalatii din intreaga lume sunt online 24/7. Totul, de la instalații cu un singur amplasament până la instalații uriașe pentru mai multe companii mari pentru companii multinaționale.

Scalability

SCALABILITATE - PRONIND DE LA MIC, VISAND LA MARE

Nu există nicio diferență dacă vă conectați un echipament pe un site sau mai multe echipamente în mai multe locații. Netbiter este o soluție complet scalabilă care funcționează la fel pentru un novice complet sau pentru o monitorizare profesională la distanță. Puteți începe mici și apoi extindeți fără efort.

Fast_Easy Deployment

IMPLEMENTARE RAPIDĂ ȘI UȘOARĂ

Odată ce echipamentul și perifericele sunt conectate, configurația inițială este salvată în Netbiter Argos. Acest lucru face posibilă implementarea instalațiilor la scară largă în câteva minute, prin simpla implementare a configurației către alte gateway-uri Netbiter.

IT Friendly

SIGUR SI PRIETENOS CU MEDIUL IT

Netbiter oferă o tehnologie unică pentru accesul securizat la echipamentele dvs. industriale situate în spatele firewall-urilor fără a deschide porturi pentru traficul de intrare. Poarta comunică prin Ethernet sau modem celular și elimină nevoia de adrese publice publice, fixe și de tuneluri VPN terțe.

API

INTEGRARE API - CONECTARE CU ORICE PLATFORMA IOT

Prin Netbiter vă puteți conecta cu ușurință la platforma IOT aleasa. Noile gateway-uri Netbiter LC-series au acum conectivitate directă cu ThingWorx® în loc de Netbiter Argos.

Pentru conectivitate la alte soluții, cum ar fi Microsoft Azure, IBM Watson, Predix etc, poate fi utilizat Netbiter Argos API.

 

INDAS Tech este distribuitor autorizat in Romania pentru gamele de produse Cosy, Flexy si Netbiter . Pentru oferte de pret si informatii tehnice suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.

 

Aflati mai multe despre gama Netbiter: