Limba

Gateway Edge cu conectivitate extinsa pentru schimb de date prin 3G sau Ethernet la platforma IoT ThingWorx®.

Gateway-ul Edge Netbiter LC350 cu conectivitate extinsa are conectivitate încorporată la ThingWorx, care este configurat printr-o interfață locală web, care nu necesită cunostinte de programare sau inginerie software. Această metodă simplă de configurare face ca solutia Netbiter LC350 sa fie unică și foarte simplă pentru a obține conectarea utilajului la serviciul Cloud ThingWorx.

LC350
Datasheet-red-iconDescarca Fisa Tehnica

LC310-overview

Conectorul integrat ajuta la configurarea transferului de date catre ThingWorx in minute

  • Un gateway Netbiter LC310 vine cu un ghid software inclus, care facilitează maparea valorilor de la dispozitivele Modbus sau porturile I/O  la ThingWorx. Rezultatul este că vă puteți conecta echipamentul aflat în teren la ThingWorx cu câteva clicuri mouse. 
  • Accesul ThingWorx: Odată ce gateway-ul a fost instalat și alimentat, acesta este pregătit pentru configurare. Pentru a accesa interfața de configurare web, este posibil să vă conectați cu gateway-ul de la un PC / laptop utilizând fie o conexiune Ethernet (portul WAN al gateway-ului), fie o conexiune USB (micro-conector).

 

 

eWON Netbiter LC350 caracteristici principale

Flexible connectivity

OPTIUNI DE CONECTIVITATE FLEXIBILE

Gateway-ul LC310 se conectează la echipamentele pentru generare de energie, sisteme UPS, apă / canalizare, sisteme de management al clădirilor, sisteme HVAC și multe altele.

Gateway-ul se conectează la echipamentul dvs. prin Modbus RTU / TCP, SNMP, EtherNet / IP și J1939. În plus, porturile I/O oferă posibilitatea conectării senzorilor și echipamentelor suplimentare direct la sistem.

Conexiunea uplink către Argos este realizat printr-o rețea celulară sau Ethernet. Orice cartela SIM poate fi utilizată atâta timp cât are un plan de date activ.

Secure Connection

CONEXIUNE SIGURA

Gateway-ul LC350 oferă o tehnologie unică pentru accesul securizat la echipamentele dvs. industriale situate în spatele firewall-urilor fără a deschide porturi pentru traficul de intrare. Gateway-ul comunică prin Ethernet și elimină nevoia de adrese publice publice, fixe și de tuneluri VPN de la terțe părți.

On-Board web interface_LAN

INTERFATA WEB ON-BOARD PENTRU CONFIGURARE

Gateway-ul LC350 conține un server Web încorporat, care vă permite să monitorizați de la distanță și să controlați dispozitivele și echipamentele industriale conectate prin Ethernet.

Interfața web prietenoasă și paginile configurabile pot fi accesate utilizând orice browser web standard. În plus, LC350 conține, de asemenea, caracteristici încorporate pentru gestionarea alarmelor și logarea datelor. Aici puteți monitoriza valori in-timp-real, gestiona și redirecționa alarmele și vizualiza datele înregistrate.

 

Coduri de comanda

 

LC350-icon

COD DE COMANDA:  NB1015  

Descriere: LC350 with ThingWorx connectivity

Componente incluse: LC350 gateway, Antena, kit montaj pe sina DIN, Ghid de instalare, (Sursa de alimentare nu este inclusa)

Garantie: 3 ani

Thingworx-included

CONECTIVITATE THINGWORX INCLUSA

Include: Conector încorporat pentru ThingWorx și o interfață de configurare bazată pe web. Este posibil să vă conectați cu gateway-ul de la un PC / laptop folosind o conexiune la rețea Ethernet (portul WAN al gateway-ului) sau o conexiune USB (micro-conector).

 

INDAS Tech este distribuitor autorizat in Romania pentru gamele de produse Cosy, Flexy si Netbiter . Pentru oferte de pret si informatii tehnice suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.

 

Aflati mai multe despre gama Netbiter: