Limba

Gateway de comunicații pentru schimb de date prin Ethernet cu platforma IoT ThingWorx®.

Gateway-ul Netbiter LC310 are conectivitate încorporată cu ThingWorx, care este configurat printr-o interfață locală bazată pe tehnologia web care nu necesită cunostinte avansate de programare sau inginerie software. Această metodă simplă de configurare face ca solutia Netbiter LC310 să fie unică și sa reprezinte o cale foarte simplă pentru a obține o integrare a utilajului la servicul Cloud ThingWorx.

LC310
Datasheet-red-iconDescarca Fisa Tehnica

LC310-overview

Conectorul integrat ajuta la configurarea transferului de date catre ThingWorx in minute

  • Un gateway Netbiter LC310 vine cu un ghid software inclus, care facilitează maparea valorilor de la dispozitivele Modbus sau porturile I/O  la ThingWorx. Rezultatul este că vă puteți conecta echipamentul aflat în teren la ThingWorx cu câteva clicuri mouse.
  • Accesul ThingWorx: Odată ce gateway-ul a fost instalat și alimentat, acesta este pregătit pentru configurare. Pentru a accesa interfața de configurare web, este posibil să vă conectați cu gateway-ul de la un PC / laptop utilizând fie o conexiune Ethernet (portul WAN al gateway-ului), fie o conexiune USB (micro-conector).

 

 

eWON Netbiter LC310 caracteristici principale

Flexible connectivity

OPTIUNI DE CONECTIVITATE FLEXIBILE

Gateway-ul LC310 se conectează la echipamentele pentru generare de energie, sisteme UPS, apă / canalizare, sisteme de management al clădirilor, sisteme HVAC și multe altele.

Gateway-ul se conectează la echipamentul dvs. prin Modbus RTU / TCP, SNMP, EtherNet / IP și J1939. În plus, porturile I/O oferă posibilitatea conectării senzorilor și echipamentelor suplimentare direct la sistem.

Secure Connection

CONEXIUNE SIGURA

Gateway-ul LC310 oferă o tehnologie unică pentru accesul securizat la echipamentele dvs. industriale situate în spatele firewall-urilor fără a deschide porturi pentru traficul de intrare. Gateway-ul comunică prin Ethernet și elimină nevoia de adrese publice publice, fixe și de tuneluri VPN de la terțe părți.

On-Board web interface_LAN

INTERFATA WEB ON-BOARD PENTRU CONFIGURARE

Gateway-ul LC310 conține un server Web încorporat, care vă permite să monitorizați de la distanță și să controlați dispozitivele și echipamentele industriale conectate prin Ethernet.

Interfața web prietenoasă și paginile configurabile pot fi accesate utilizând orice browser web standard. În plus, LC310 conține, de asemenea, caracteristici încorporate pentru gestionarea alarmelor și logarea datelor. Aici puteți monitoriza valori in-timp-real, gestiona și redirecționa alarmele și vizualiza datele înregistrate.

 

Coduri de comanda

 

LC310-icon

COD DE COMANDA:  NB1012  

Descriere: LC310 cu conectivitate ThingWorx

Componente incluse: LC310 gateway, kit montaj pe sina DIN, Ghid de instalare (Sursa de alimentare nu este inclusa)

Garantie: 3 ani

Thingworx-included

CONECTIVITATE THINGWORX INCLUSA

Include: Conector încorporat pentru ThingWorx și o interfață de configurare bazată pe web. Este posibil să vă conectați cu gateway-ul de la un PC / laptop folosind o conexiune la rețea Ethernet (portul WAN al gateway-ului) sau o conexiune USB (micro-conector).

 

INDAS Tech este distribuitor autorizat in Romania pentru gamele de produse Cosy, Flexy si Netbiter . Pentru oferte de pret si informatii tehnice suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.

 

Aflati mai multe despre gama Netbiter: