Limba

Gateway Edge cu conectivitate extinsa pentru schimb de date prin 3G sau Ethernet la platforma Netbiter Argos IIoT.

Gateway-ul cu conectivitate extinsa EC350 este componenta hardware a soluției eWON Netbiter Remote Management. Gateway-ul se conectează la echipamentul de pe teren și schimbă în siguranță datele cu platforma Argos IOT folosind o rețea celulară 3G sau Ethernet. De aici puteți pur și simplu să vă conectați la Argos și să începeți să vă administrați utilajele.

EC310 - eWON Netbiter
Datasheet-red-iconDescarca Fisa Tehnica

EC310-overview

Conectați-vă în câteva minute și accesați datele din cloud

  • Un gateway de comunicare Netbiter se conectează la echipamentul dvs. în teren. Poarta schimbă date prin Ethernet cu platforma Netbiter Argos IIoT din cloud.
  • Netbiter Argos este un serviciu securizat bazat pe arhitectura Cloud, care oferă un punct centralizat de implementare, configurare și prezentare de date.
  • Serviciile Netbiter Argos sunt incluse în hardware. Serviciile pot fi actualizate pentru a oferi caracteristici suplimentare.

 

 

eWON Netbiter EC350 caracteristici principale

Flexible connectivity

OPTIUNI DE CONECTIVITATE FLEXIBILE

Gateway-ul EC350 se conectează la echipamentele pentru generare de energie, sisteme UPS, apă / canalizare, sisteme de management al clădirilor, sisteme HVAC și multe altele.

Gateway-ul se conectează la echipamentul dvs. prin Modbus RTU / TCP, SNMP, EtherNet / IP și J1939. În plus, porturile I/O oferă posibilitatea conectării senzorilor și echipamentelor suplimentare direct la sistem. 

Conexiunea uplink către Argos este realizat printr-o rețea celulară sau Ethernet. Orice cartela SIM poate fi utilizată atâta timp cât are un plan de date activ.

Secure Connection

CONEXIUNE SIGURA

Gateway-ul EC350 oferă o tehnologie unică pentru accesul securizat la echipamentele dvs. industriale situate în spatele firewall-urilor fără a deschide porturi pentru traficul de intrare. Gateway-ul comunică prin Ethernet și elimină nevoia de adrese publice publice, fixe și de tuneluri VPN de la terțe părți.

Separated WAN-LAN

PORTURI SEPARATE WAN / LAN

Gateway-ul EC310 are două interfețe Ethernet separate (WAN și LAN), ceea ce face posibilă furnizarea unei comunicări sigure la instalarea pe teren.

Remote access mode_Netbiter

ACCES DE LA DISTANTA

Activarea modului "Acces de la distanță" oferă un tunel de comunicații securizat pe porturile seriale și Ethernet ale unui gateway Netbiter EC310 și ale oricăror dispozitive conectate la acesta.

Acest lucru face posibilă utilizarea programelor software bazate pe PC (cum ar fi Studio5000, RSLogix, Step7, TIA Portal, Unity PRO, GX Developer și altele) pentru a programa, configura sau depana orice PLC sau utilaj industrial, ca și cum ați fi la fața locului.

 

Coduri de comanda

 

EC350-icon

COD DE COMANDA:  NB1005  

Descriere: EC350 -  Carcasa Metalica

Componente incluse: EC350 gateway, Antena, kit montaj pe sina DIN, Ghid de instalare, Informatii pentru activare. (Sursa de alimentare nu este inclusa)

Garantie: 3 ani

argos-included

SERVICII ARGOS INCLUSE: Vizualizare și control - Un utilizator, O locatie.

Include: Monitorizarea și controlul echipamentelor de la distanță, Vizualizarea tablourilor de bord, șabloane, profile, Gestionarea alarmelor, Vizualizarea și descărcarea datelor din tendințe, Crearea și încărcarea șabloanelor dispozitivelor, Vizualizarea hărții Google, Modul de acces de la distanță pentru configurația Machine / PLC.

argos-paid

SERVICII ARGOS OPȚIONALE: Gestionați și analizați - Utilizatori multipli, Locatii multiple. (Abonament plătit)

Include: Toate caracteristicile View & Control + Generator de rapoarte, Punct unic de acces la toate sistemele, Management utilizator și proiect, API pentru integrarea întreprinderii către soluții IOT de la terți (Thingworx, Azure, Predix, IBM Watson, Oracle,.. etc)

 

INDAS Tech este distribuitor autorizat in Romania pentru gamele de produse Cosy, Flexy si Netbiter . Pentru oferte de pret si informatii tehnice suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.

 

Aflati mai multe despre gama Netbiter: